Kenmerken

Patiënten ervaren de huisartsenpraktijk Brameijer als toegewijd en laagdrempelig. Deskundigheid en zorgzaamheid zijn kernwaarden voor alle medewerkers van de praktijk. Naast het reguliere zorgaanbod, waaronder ook kleine chirurgische ingrepen, worden zorgprogramma's aangeboden aan patiënten met een chronische aandoening als COPD, Hart- en Vaatziekten, Diabetes Mellitus, en het programma Ouderenzorg. De twee speciaal daartoe opgeleide praktijkondersteuners (POH-s) houden gedurende vijf dagen per week spreekuur en begeleiden patiënten. Bij eventuele veranderingen in de situatie staan zij steeds in contact met de huisarts.

Voor de ondersteuning bij psychische problematiek wordt verwezen naar de praktijkondersteuners voor psychische problemen (POH-GGZ). Zijn zijn werkzaam voor de Zorggroep Katwijk, het samenwerkingsverband van de huisartsen in Katwijk. De POH-GGZ houdt haar spreekuur aan de Vinkeweg 70 in Katwijk aan den Rijn.

Voor meer informatie kunt u terecht op: www.zgkatwijk.nl/zorgprogramma/ggz

 

 

Onze praktijk staat ingeschreven als erkende adviespraktijk bij het LCR (Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering). Als u een verre reis gaat maken, wilt u zo goed mogelijk beschermd worden tegen ziekten die heersen in de (sub) tropen. Om precies te weten wat u als reiziger aan vaccinaties en/of malariabescherming nodig heeft kunt u bij ons een reisadvies aanvragen.

Daartoe dient u vooraf bij de assistente een intakeformulier op te halen of het Intakeformulier Reizigersadvisering Zeehos Katwijk.docx te downloaden. Dit door u ingevulde formulier levert u zo snel mogelijk bij de assistente in, samen met uw reisschema, kaartje van uw reis en zo mogelijk uw gele vaccinatieboekje.

Bij voorkeur zes weken voor vertrek dient de procedure gestart te worden. Na het inleveren van uw gegevens worden deze verwerkt en kunt u bij de assistente een afspraak maken voor het reisadvies. U krijgt tijdens het consult een recept voor de eventuele noodzakelijke vaccinaties en medicijnen. De vaccinaties kunnen, indien voorradig bij de apotheek, daarna direct gegeven worden.

Een volledig reisadvies inclusief folders en het gele vaccinatieboekje kost €56,00. U dient de kosten contant te betalen, er is geen pin.

De vergoeding van reizigersadvies en de vaccinaties hangt af van uw zorgverzekering en uw pakket.

Telefonisch worden geen reisadviezen of recepten verstrekt.